Sport

Naast een verantwoorde voeding is sporten onontbeerlijk, de gezondheidsvoordelen van regelmatige sporten en fysiek bezig blijven zijn moeilijk te negeren. En de voordelen van lichaamsbeweging zijn voor bijna iedereen toegankelijk, ongeacht leeftijd, geslacht of uithoudingsvermogen. Sporten houdt het gewicht op pijl, maar bestrijdt ook gezondheidsproblemen en stimuleert ook beter slapen. Wat net zet zo belangrijk is is dat het leuk is en veel energie geeft. Alleen maar pluspunten dus.

Spinning®

Spinning®  is een effectief fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken en zijn conditie wil verbeteren. Er is maar 1 manier om echt af te slanken en dat is door veel calorieën te verbruiken. Bij een les Spinning®  verbrand je tussen de 600 en 800 calorieën. Spinning®  maakt dus een einde aan het overtollige vet van het hele lichaam en specifiek het vet op buik, billen en benen.

Het mooie van Spinning®  is dat het echt voor iedereen geschikt is. Iedereen kan immers fietsen en de weerstand van de indoor cycle kan door de deelnemer zelf continue op eigen niveau worden afgesteld. De mate van weerstand die je instelt, bepaalt het niveau waarop je traint.

Spinning®  is hard werken en kost liters zweet. In combinatie met correcte voeding is dit een ideale manier om calorieën te verbranden en aan je uithoudingsvermogen te werken. Wie er eenmaal mee begint, is vaak niet meer te stoppen.

Hoe meer je geeft, hoe meer resultaat!