14-07-2015 door Paulo Soares

Lekkere amandelmeel wafels to go

Deze wafels zijn essentieel om je dag goed door te komen. De periode tussen het ontbijt en lunch is gewoon weg te lang waardoor je honger zult krijgen voor de lunch. De wafel is de perfecte oplossing voor dit probleem. Je maakt ze natuurlijk zelf, in een bepaalde hoeveelheid zodat je meteen voorzien bent voor de hele week. Ideaal voor als je trek hebt na je ontbijt maar het nog te vroeg is voor een lunch. Dit tussendoortje bewaar je in de koelkast. De wafels zijn lekker, vullend en 'ready to go'.

Prep Tijd
10 min

Kook Tijd
5 min

Totale Tijd
15 min

Ingrediënten
  • 2 Cups amandelmeel
  • ½ Eetlepel kokosolie
  • 3 Eieren   
  • ½ Cup zonnebloempitten
  • 1 Eetlepel agave syrup
  • 2 Theelepels vanille extract
  • 2 Theelepels kaneelpoeder
  • 1 Cup geraspte kokos
  • 1 Cup rozijnen
Wat heb je nodig
  • 2 Kommen
  • Handmixer
  • Wafelijzer
  • Maatbekers
  • Lepels
Bereiding
  1. Mix de droge ingrediënten als eerste in de kom.
  2. Mix de vloeibare ingrediënten in een andere kom.
  3. Smelt de kokosolie en meng deze mee in de laatste kom.
  4. Meng de vloeibare mix met de droge ingrediënten.
  5. Mix vervolgens alles tot een stevige massa.
  6. Zet de wafel maker op een gemiddelde warmte stand.
  7. Maak een bal van de mix en leg deze op de wafelijzer.
  8. Met deze mix maak ik 4 grote wafels ; 8 halve wafels.
Delen mag..
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someonePrint this page